Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de streamGevonden voorwerpen


Gepubliceerd op 28-4-2016
Voorzitter 11tal-commissie
 
Ruud van der Star heeft besloten, na invulling van diverse functies en taken, de voorzittershamer van de 11tal-commissie aan het einde van dit seizoen neer te leggen maar nog liever over te dragen.
Lees meer >>


Bijlage: GMHC voorziter 11t-cie 20160421.docx
Gepubliceerd op 28-4-2016
Lijncoördinator Meisjes C
 
Marc van Iersel is bestuurslid bij GMHC geworden en stopt daarom als Lijncoördinator Meisjes C. Wij zijn op zoek naar iemand die wil meedoen binnen de 11tal-commissie om de meisjes C lijn te begeleiden. 
Lees meer >>


Bijlage: GMHC lijncoordinator 20160421.docx
Gepubliceerd op 25-4-2016
Dames 1 moet na de onnodige 0-1 nederlaag tegen Pollux nog behoorlijk oppassen niet onder de rode streep terecht te komen, want de concurrenten wonnen allemaal. Voor Heren 1 is het doek bijna gevallen na de 2-3 nederlaag tegen Weesp. Of er moeten punten worden behaald tegen de titelkandidaten.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 24-4-2016
Meisjes B1 hebben de koppositie veroverd in de eerste klas door een 3-2 zege op HDM, maar Jongens B1 verloor de topper tegen Berkel met 1-2.   Jongens A1 kreeg les in efficiënt hockey van koploper Zoetermeer (2-9) en Meisjes A1 hadden de verre reis naar Heerenveen naar het zwakke Quick Stick anders voorgesteld (0-3).
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 21-4-2016
Opzeggen van het lidmaatschap van de Goudsche Mixed Hockeyclub voor seizoen 2016-2017 dient uiterlijk op 1 mei 2016 per e-mail bij de ledenadministratie ( ledenadministratie@gmhc.nl ) plaats te vinden. Beëindiging van het lidmaatschap door opzeggen bij lijncoördinator, coach, trainer of anderen dan de ledenadministratie geldt niet
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-4-2016
Tijdens de Meivakantie, maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei, is er geen training voor de Jongste Jeugd ( F t/m E8) en de Jeugd, tenzij de trainer van het team anders besluit. De bar en het diner café zijn gesloten.
Gepubliceerd op 5-4-2016
Het dames veteranen team van Reeuwijk zoekt voor de dinsdagochtendcompetitie nieuwe speelsters. We zijn nu met 14 speelsters, de leeftijd loopt van ca.35 tot 68 jaar. Het spelniveau vinden we niet belangrijk, maar wel zin in een lekker potje hockey. In verband met werk in de middag spelen we vroeg in de ochtend en lunchen we na afloop met
Lees meer >>
Gepubliceerd op 1-4-2016
Dames 1 draait mee in de middenmoot van de 1 e klasse. De ambitie is om door te groeien naar de overgangsklasse. Gouda Dames 1 speelt snel, creatief en aanvallend hockey met een solide defensieve basis. GMHC zoekt  een assistent coach die de huidige hoofdcoach Eric Dijxhoorn ondersteunt in het waarmaken van deze ambitie.

Lees meer >>


Bijlage: Vacature assistent trainer coach Dames 1 GMHC.doc
Gepubliceerd op 30-3-2016
Zoals velen weten, is het elk jaar weer een enorme puzzel om de invulling van trainers voor het volgende seizoen rond te krijgen. Zo ook dit jaar. Op verzoek van de huidige trainer van Heren 1, Bas Ligthart, is de club de afgelopen periode op zoek gegaan naar een nieuwe trainer-coach, die het stokje per aankomend seizoen wil overnemen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 8-3-2016
Deze zomer- en herfstvakantie worden de Nationale Sportkampen weer op GMHC georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? 
Tophockeykamp (8-14 jaar)
Lees meer >>
Gepubliceerd op 24-2-2016
Hoewel de maand maart al goed vol staat gepland met bardiensten staan er in april en mei nog de nodige open plekken. Wil jezelf bepalen wanneer je bardienst doet, dan plan je jezelf in. Dat kan nu nog makkelijker met de app; via 'Plan uw dienst' plan je jezelf in voor de diensten die niet ingevuld zijn.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 11-3-2016
Omroep West biedt vanaf nu een platform aan alle kampioenen uit de regio. De kampioenenpagina is een verzameling van nieuwsberichten over prestaties die een eerste plek hebben behaald. Van kampioen schaken tot de F’jes die voetbalkampioen geworden zijn, je vindt ze vanaf nu op www.omroepwest.nl/kampioenen !
Lees meer >>
Gepubliceerd op 6-11-2014
Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC” 
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-5    overleg gebruikersgroep k
9-5    Gouda-Schoonhoven (trimho
10-5    Scheidsrechterscursus
25-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjasavond
6-6    Woerden-Gouda (trimhockey
11-6    Jongste Jeugd slotdag
Hele agenda
Handige links