Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de streamGevonden voorwerpen


Gepubliceerd op 21-5-2015

Nieuwsafbeelding

Belangrijke info voor coaches/teammanagers/keepers

Ook dit jaar heeft jullie team weer een keeperstas en een eigen tas met trainingsmateriaal en wellicht ook uitloopmaskers uitgereikt gekregen van de club. Als coach/teammanager ben je namens het team verantwoordelijk voor deze spullen en je hebt ook de borg betaald of
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-5-2015

Nieuwsafbeelding

Helaas geen mooi weer dus geen cabrio's voor de meiden van MB1. Het mocht de pret niet drukken op deze regenachtige zaterdag in mei. Shirtsponsor Volvo Hooftman had een aantal prachtige auto's klaar gezet op de vestiging te Waddinxveen. De meiden en ouders konden zo instappen en gingen op weg naar Schiedam voor de spannende uitwedstrijd tegen
Lees meer >>
Gepubliceerd op 18-5-2015
Naarmate het seizoen ten einde loopt, komt Heren 1 steeds beter in vorm. Via een wervelende show werd het Utrechtse Zwaluwen met 7-0 terzijde geschoven. Omdat Waddinxveen andermaal punten morste is de tweede plaats, die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden nog altijd niet uit beeld.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 17-5-2015
Jongens A1 (7-0) en Meisjes B1 (3-1) bleven keurig op titelkoers. Dat kan op 30 mei, op de laatste competitiedag twee kampioenschappen opleveren en wellicht komt er met Jongens C3 nog een derde bij. Dat team speelt dan thuis tegen Wateringse Veld, dat aan kop exact evenveel punten heeft.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 17-5-2015

Nieuwsafbeelding

Hans van Raalte heeft een punt gezet achter zijn hockeycarrière. Na bijna 58 jaar wekelijks op het hockeyveld te hebben gestaan vindt hij het welletjes. Afgelopen zondag zou hij zijn laatste wedstrijd spelen, maar die ging helaas niet door. Zijn teamgenoten en vrienden namen toch op passende wijze afscheid.
 
Lees meer >>


Bijlage: Afscheid van Hans van Raalte als actief hockeyer.pdf
Gepubliceerd op 15-5-2015
Heb je niet meer gebruikte GMHC kleding, sticks of andere hockey materialen? Lever deze dan in bij GMHC. Op 29 augustus worden deze artikelen verkocht van 09.00 - 15.00 uur bij het clubhuis. Noteer de datum in je agenda, want voor een zacht prijsje vind je misschien een passend kledingstuk. Kijk voor de spelregels en inleverdata op de poster in de
Lees meer >>


Bijlage: poster tweedehands kleding beurs 2015 v2 (1)(1).pdf
Gepubliceerd op 13-5-2015
Vanaf heden is de LISA App ook voor GMHC beschikbaar. Via de app kun je bijvoorbeeld:
- het laatste clubnieuws lezen en ontvangen als een pushbericht.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 9-5-2015
In de bijlage is het aangepaste trainingsschema van de selectieweken te vinden. Elke jeugdlijn (ABCD) traint 5 keer onder begeleiding van de nieuwe trainer/coaches die in het komende seizoen het eerste team zullen begeleiden van de desbetreffende lijn. Het streven van het Technisch Kader en de Elftalcommissie om eind van deze week de
Lees meer >>


Bijlage: Selectietrainingen mei-juni 2015 website (aangepaste versie).pdf
Gepubliceerd op 7-5-2015
In aanvulling op eerdere berichtgeving over de lustrumdag op 13 juni a.s. informeren wij jullie over het volgende. Deelname aan het senioren/oud-ledentoernooi is gratis en de kosten van deelname aan het dinerbuffet zijn € 10,- p.p.

De lustrumcommissie

Lees meer >>
Gepubliceerd op 28-4-2015

Nieuwsafbeelding

Doe mee aan de Nationale Sportkampen op GMHC. Deze zomervakantie wordt er een Tophockeykamp, een Original Hockeykamp , Sport&Spelkamp en Multisportkamp georganiseerd op GMHC.  Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?
Tophockeykamp (8-14 jaar) op GMHC
Lees meer >>


Bijlage: Flyer Goudse MHC.jpg
Gepubliceerd op 14-4-2015
In de bijlage alle informatie voor selectieteams over de start van het seizoen 2015-2016. de coaches, de selectietrainingen, de trainingsweek en de start van de reguliere trainingen en de competitie.
Lees meer >>


Bijlage: Informatie overzicht selectieteams A,B,C, en D lijn voor komend seizoen 2015-2016-3.docx
Gepubliceerd op 4-4-2015
Ben jij nog geen trainer of was je dat in het verleden en op dit moment niet meer en wil je volgend jaar weer aan de slag, meld je dan aan bij Dirk Doop (dhldoop@gmail.com) en kom het team van inmiddels zo'n negentig trainers versterken. Wij bieden een goede vrijwilligersvergoeding en een mooi trainersjack aan, zodat je in de gure dagen
Lees meer >>
Gepubliceerd op 6-11-2014
Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC” 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 7-5-2015
In aanvulling op de berichtgeving over de Lustrumdag op 13 juni a.s. informeren wij jullie over het volgende. Deelname aan het senioren/oud-leden toernooi is gratis en de kosten van deelname aan het dinerbuffet zijn € 10,- p.p.
De lustrumcommissie
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-5    Volvo Hooftman Familiedag
27-5    Bestuursvergadering
29-5    Klaverjassen
30-5    laatste speelweekend jeug
30-5    C-feest
31-5    TK thema avond
1-6    1e selectieweek
Hele agenda
Handige links