Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de streamGevonden voorwerpen


Gepubliceerd op 23-5-2016
Heren 1 speelde zondag tegen Athena, een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. In een wisselvallige wedstrijd werd met 1-3 verloren, waardoor de afstand tot de veilige tiende plek is vergroot tot zes punten. Dames 2 was het enige team dat dit weekend met drie punten kon afsluiten.


Lees meer >>
Gepubliceerd op 23-5-2016

Nieuwsafbeelding

De technische problemen zijn weer opgelost.

Er kan weer uit volle borst......,
of was het nou met volle teugen (?) gepind worden!

En heb je smetvrees....., betaal dan contactloos.
Is nog veel sneller ook !! En hebben we nóg veel liever......


Lees meer >>
Gepubliceerd op 23-5-2016
Meisjes B1 via een 3-0 zege op concurrent Crayenhout en Jongens C1 na de 10-2 winst op De IJssel kunnen zaterdag op eigen veld kampioen worden. De derde titel bij de junioren gaat zo goed als zeker naar Meisjes B4, maar dat zal nog een weekje geduld moeten hebben. Verder erg veel tweede plaatsen bij de jeugd.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 23-5-2016
Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op GMHC georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?

Tophockeykamp (8-14 jaar)
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-5-2016
Volgende week ( 24 mei- 27 mei) is de Avondvierdaagse in Gouda. Hierdoor is er een aangepast trainingsschema:
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-5-2016
De uitnodigingen voor de selectietrainingen zijn in de maak, we streven ernaar om alle uitnodigingen het pinksterweekend per mail naar de spelers/speelsters te sturen.

Bij deze wel alvast het trainingsschema van de selectietrainingen, zodat elke speler/speelster er wel alvast rekening mee kan houden.

Lees meer >>


Bijlage: WEBSITE Selectietrainingen JUNI 2016 versie 2.pdf
Gepubliceerd op 14-5-2016
In februari hebben we aangekondigd dat onze penningmeester, Irene van de Leur, tijdens de volgende ALV (22 juni) zal aftreden.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 11-5-2016

Nieuwsafbeelding

Met de komst van de nieuwe kussens voor de loungebank is het project voor de nieuwe inrichting ten einde.

Het heeft even geduurd allemaal maar het is allemaal gelukt !
Dankzij het ontwerp en de hulp van Elly Rensen.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 1-5-2016
Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,
 
Lees meer >>


Bijlage: WEBSITE Informatie selectieteams seizoen 2016-2017.pdf
Gepubliceerd op 28-4-2016
Voorzitter 11tal-commissie
 
Ruud van der Star heeft besloten, na invulling van diverse functies en taken, de voorzittershamer van de 11tal-commissie aan het einde van dit seizoen neer te leggen maar nog liever over te dragen.
Lees meer >>


Bijlage: GMHC voorziter 11t-cie 20160421.docx
Gepubliceerd op 21-4-2016
Opzeggen van het lidmaatschap van de Goudsche Mixed Hockeyclub voor seizoen 2016-2017 dient uiterlijk op 1 mei 2016 per e-mail bij de ledenadministratie ( ledenadministratie@gmhc.nl ) plaats te vinden. Beëindiging van het lidmaatschap door opzeggen bij lijncoördinator, coach, trainer of anderen dan de ledenadministratie geldt niet
Lees meer >>
Gepubliceerd op 5-4-2016
Het dames veteranen team van Reeuwijk zoekt voor de dinsdagochtendcompetitie nieuwe speelsters. We zijn nu met 14 speelsters, de leeftijd loopt van ca.35 tot 68 jaar. Het spelniveau vinden we niet belangrijk, maar wel zin in een lekker potje hockey. In verband met werk in de middag spelen we vroeg in de ochtend en lunchen we na afloop met
Lees meer >>
Gepubliceerd op 1-4-2016
Dames 1 draait mee in de middenmoot van de 1 e klasse. De ambitie is om door te groeien naar de overgangsklasse. Gouda Dames 1 speelt snel, creatief en aanvallend hockey met een solide defensieve basis. GMHC zoekt  een assistent coach die de huidige hoofdcoach Eric Dijxhoorn ondersteunt in het waarmaken van deze ambitie.

Lees meer >>


Bijlage: Vacature assistent trainer coach Dames 1 GMHC.doc
Gepubliceerd op 30-3-2016
Zoals velen weten, is het elk jaar weer een enorme puzzel om de invulling van trainers voor het volgende seizoen rond te krijgen. Zo ook dit jaar. Op verzoek van de huidige trainer van Heren 1, Bas Ligthart, is de club de afgelopen periode op zoek gegaan naar een nieuwe trainer-coach, die het stokje per aankomend seizoen wil overnemen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 8-3-2016
Deze zomer- en herfstvakantie worden de Nationale Sportkampen weer op GMHC georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? 
Tophockeykamp (8-14 jaar)
Lees meer >>
Gepubliceerd op 24-2-2016
Hoewel de maand maart al goed vol staat gepland met bardiensten staan er in april en mei nog de nodige open plekken. Wil jezelf bepalen wanneer je bardienst doet, dan plan je jezelf in. Dat kan nu nog makkelijker met de app; via 'Plan uw dienst' plan je jezelf in voor de diensten die niet ingevuld zijn.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 6-11-2014
Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC” 
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
27-5    Klaverjasavond
1-6    Bestuursvergadering
2-6    Vergadering Jongste Jeugd
6-6    Veldrenovatie
6-6    Woerden-Gouda (trimhockey
11-6    Jongste Jeugd slotdag
15-6    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links