Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de streamGevonden voorwerpen


Gepubliceerd op 26-3-2017
Graag informeren wij u over de voorlichtingsavond nieuwe leden. Tijdens deze avond zal het bestuur u informeren over een aantal zaken in en rond de club, zoals de seizoensplanning, uitleg over de website, teamindeling en activiteiten. Er is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-3-2017
Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockey toernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood van vrijdag 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de Nederlandse teams van Oranje-Rood, Kampong en AHBC
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-3-2017
Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en ik de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de
Lees meer >>
Gepubliceerd op 21-3-2017

Nieuwsafbeelding

De Goudse Mixed Hockeyclub (GMHC) is op zoek naar sportieve jeugd uit Gouda en omstreken. De club heeft ruimte voor nieuwe leden tussen de 7 en 12 jaar.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-3-2017
Heren 1 pakte een nuttig puntje bij Dopie (0-0) en dat was ook wel nodig, want de staartploegen pakten ook punten. Dames 1 verloor ongelukkig van het sterke Zwart Wit (1-7). In dat stevige duel raakten vier Goudse speelsters geblesseerd. Zondag volgt voor de dames   het cruciale (thuis)duel tegen De IJssel.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-3-2017
Meisjes A1 zit een beetje in een dip. Het verloor voor de tweede keer op rij, met 1-2 van Alecto, en zakte van de eerste naar de vierde plaats in de eerste klasse. Voor Jongens A1 ziet de wereld er ineens anders uit na de tweede zege op rij in de topklasse, 3-2 bij Forescate en Jongens B1 en B2 gaan vrolijk door met winnen.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-3-2017
Op woensdag 15 maart a.s. starten de instroomtrainingen weer voor kinderen in de leeftijd van 7-10 jaar. De training is van 13.15 uur tot 14.15 uur. Voor de eerste 3 keer kun je een stick lenen van de club; een bitje (gebitsbeschermer) is verplicht, te koop op de club of bij een sportzaak. Dus heb je altijd al eens wllen proberen of hockey een
Lees meer >>
Gepubliceerd op 8-3-2017
Per direct zoeken wij een trainer voor de instromers.
Trainer 1: woensdag middag 14:00-15:00. Instroom groep nieuwe leden.
Trainer 2: Funky's, kinderen in de leeftijd groep van 5-7.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 1-3-2017
Welke GMHC’er is handig op de PC en weet om te gaan met grafische vormgeving? Die zoeken wij namelijk. Die ‘wij’ zijn de leden van de communicatiecommissie van GMHC. Een van onze activiteiten is het uitbrengen van de maandelijkse Nieuwsbrief. Die wordt samengesteld door de redactie en vormgegeven door Marijn Schenk. Binnenkort stopt Marijn
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-3-2017

Nieuwsafbeelding

Naast de geweldige Goudse coverband Big Deal hebben we net als vorig jaar DJ Ambitious vastgelegd voor het Guilty Pleasures feest op 31 maart a.s.! 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-3-2017

Nieuwsafbeelding

Dit jaar organiseert de evenementencommissie een feest speciaal voor alle B- en C-jeugd, en wel op zaterdag 8 april a.s. van 21 tot 23 uur. 

DJ deze avond is onze eigen Kane Klein, alias FutureBeatz. 
Je kunt je tot en met zondag 2 april opgeven via [email protected]
Lees meer >>


Bijlage: B en C feest 2017 uitnodiging.pdf
Gepubliceerd op 6-11-2014
Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC” 
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-3    Collecte Hartstichting
28-3    Video analyse dames 1
28-3    Scheidsrechterscursus exa
29-3    Bestuursvergadering
31-3    Guilty Pleasures (seniore
3-4    Voorlichting nieuwe leden
4-4    Vergadering werkgroep vel
Hele agenda
Handige links