Gepubliceerd op 24-9-2018
Heren 1 heeft een klinkende 6-2 winst geboekt bij Castricum en heeft daardoor direct een leuk sprongetje gemaakt in de derde klas A. Dames 1 daarentegen verloor in Wassenaar teleurstellend met 1-3 van Groen Geel en staat nu gedeeld laatste in de tweede klas.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 24-9-2018

Na een leuke zaterdag op onze mooie club vertoefd te hebben, zag ik veel mooie wedstrijden met soms hele blije teams die een monster score neerzette en weer andere teams waarbij het kwartje net de verkeerde kant opviel.   Maar wat me een beetje ergerde, dat waren de tenues van de meeste scheidsrechters.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 23-9-2018
 Bij de junioren zijn er na drie rondjes in de competitie nog drie GMHC-elftallen zonder puntverlies: Meisjes A2, Meisjes C2 en Meisjes D2. Vijf teams hebben nog geen enkel punt behaald en daarbij is ook Jongens A1, dat zaterdag met 1-2 moest buigen voor Hudito.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-9-2018
De nieuwe LISA app is een aantal dagen live en komt men dingen tegen die niet helemaal (meer) zoals verwacht werken.  LISA is continue bezig met updates en ondervindt de app een aantal bugs die zij aan het oplossen zijn.  Dan kan het bij leden voorkomen dat de app anders werkt, maar dat is LISA aan het oplossen. Veel issues kunnen
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-9-2018
Sommige meiden hebben dit bericht gemist. In de herkansing: Voor de eerste scheidsrechtercursus van het nieuwe seizoen zijn aangewezen alle speelsters van MB1 en MB3, die nog niet in het bezit zijn van een kaart. De cursus begint op dinsdag 25 september, duurt vier weken en is door de Hockeybond verplicht gesteld.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 21-9-2018
Maandagavond 15 oktober om 20.00 uur in clubhuis
 
GMHC gaat door met het organiseren van clubavonden. Op maandagavond 15 oktober pakken we de draad weer op.
Het wordt een clubavond met een interessant thema:
Respect, sportiviteit en gedrag
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-9-2018
De nieuwe ClubApp is gelanceerd en sinds vanmiddag ook op Android. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant
Lees meer >>
Gepubliceerd op 14-9-2018
GMHC – Voorzitter Elftalcommissie


Per direct is GMHC op zoek naar een voorzitter elftalcommissie.
De voorzitter van de elftal commissie is aanspreekpunt voor bestuur en Technisch Hart en zorgt dat communicatie van en naar de commissie soepel verloopt.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 7-9-2018

Op zondag 2 september hebben Dirk Doop en Max Laoh de Pim Pruschen Penning ontvangen uit de handen van GMHC voorzitter Erik van Tussenbroek. Max heeft de penning ontvangen voor zijn voorzitterschap Elftal Commissie.  Daarnaast is Max geregeld als clubscheidsrechter te zien, blijft hij zich mede inzetten voor het verbeteren van
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-1-2018
Bij GMHC zijn veel klussen te doen.
Zowel rondom de velden als rondom, en in het clubhuis.
Op de gebieden van o.a.
Onderhoud (periodiek)
Reparaties Schoonmaak
Wensen ICT Inrichting clubhuis (Gezellig maken)

Lees meer >>
Gepubliceerd op 12-1-2018
Vloertegels en kruipluik traphal vervangen SPOED !!
Ook is juridische hulp hierbij zeer welkom.

Ben je of ken je iemand die dit kan?
Meld je bij Peter van Adrichem. (0640080321 - [email protected])
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-10-2017

Nieuwsafbeelding


Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-10-2017
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

//
Lees meer >>
Gepubliceerd op 24-10-2017
Het Technisch Hart en de Elftalcommissie hebben een nieuw selectiebeleid opgesteld voor onze club. Dat is mede gebeurd naar aanleiding van de kritiek tijdens voorgaande jaren. In bijgaand schema (zie bijlage) staat aangegeven hoe dat nieuwe beleid vorm moet krijgen.

Lees meer >>


Bijlage: GMHC Selectiebeleid 2017-2020.pdf
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
4-10    keepersopleiding introduc
10-10    Bestuursvergadering
11-10    Keepersopleiding introduc
15-10    Clubavond over respect, s
22-10    Herfstkamp
1-11    Keepersopleiding introduc
8-11    Keepersopleiding introduc
Hele agenda
Handige links