Gepubliceerd op 14-8-2022

Nieuwsafbeelding

Toe aan een nieuwe stick, schoenen, sokken of scheenbeschermers? 
Kom dan naar de Wijtman Sport GMHC-ledenweekenden! In het weekend van 20/21 augustus en in het weekend van 27/28 augustus ontvang je 20 procent korting op je aankopen bij Wijtman sport, met uitzondering van clubkleding.
Lees meer >>


Bijlage: GMHCkoopweekendWijtman.jpg
Gepubliceerd op 14-8-2022

Nieuwsafbeelding

Beste (ouder van) GMHC-lid ,
Het nieuwe hockeyseizoen gaat weer bijna beginnen! En dus gaat het clubhuis ook weer open. Van leden en ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij bardiensten vervullen. De eerste bardiensten zijn reeds aangemaakt en hierbij de oproep om jezelf alvast in te plannen voor de verplichte bardienst op
Lees meer >>
Gepubliceerd op 9-8-2022

Nieuwsafbeelding

Binnenkort begint het nieuwe hockeyseizoen. Teams waarvoor begin augustus in Lisa een teammanager bekend was, hebben wij benaderd voor het ophalen van trainingsmateriaal.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 18-7-2022

Nieuwsafbeelding

 
In juni is de Algemene Leden Vergadering van GMHC akkoord gegaan met een verhoging van de contributie en de barprijzen met 10 procent.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 21-6-2022

Nieuwsafbeelding

De teamindeling van D-jeugd en Jongste Jeugd (komend seizoen: O12, O10, O9, O8) zijn ook bekend zijn gemaakt, en is inmiddels in LISA ook het seizoen overgezet naar 2022-2023. Dat betekent ook dat het nieuwe trainingsschema (hoofdschema) online komt.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 8-6-2022

Nieuwsafbeelding


De Jongste Jeugd commissie zoekt voor aankomend seizoen een lijnco√∂rdinator voor de Meisjes E6-tallen en een voor de eerste jaars F-meisjes.
 
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links