Gepubliceerd op 16-5-2022

Nieuwsafbeelding

Meisjes A3 werd op een bijzondere manier kampioen. Doordat Feijenoord zich uit de competitie terugtrok en de resultaten van die wedstrijden werden geschrapt, bleek Gouda niet meer te achterhalen. Dat doet natuurlijk niets af aan de prestatie, want met 30 punten uit 11 wedstrijden – dit weekend bleek Pollux met 2-3 net te sterk – mogen
Lees meer >>
Gepubliceerd op 16-5-2022

Nieuwsafbeelding

De traingingen voor de (Jongste) Jeugd-teams (tot en met D) gaan in verband met de Avondvierdaagse niet door op dinsdag 17 mei, woensdag 18 mei, donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 14-5-2022

Nieuwsafbeelding

Dit lente blok hebben we voor de Sevens competitie 2 teams ingeschreven en zijn de teams eerste en tweede in de poule geworden!
Vanaf volgende week start het Zomer blok en spelen de teams op 20 mei en 24 juni in Gouda.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-5-2022

Nieuwsafbeelding

Robert Noall is van plan om korte online workshops te maken over bepaalde onderwerpen. Deze workshops zullen online gezet worden, omdat het lastig is om iedereen op hetzelfde moment live mee te laten kijken. Op deze manier kan iedereen op zijn/haar eigen gekozen moment de workshop thuis bekijken. Bij GMHC vinden wij input van
Lees meer >>
Gepubliceerd op 12-5-2022

Nieuwsafbeelding

Hoera! het mag weer!
Zet het vast in de agenda: Zondag 5 juni vindt het jaarlijkse familietoernooi plaats.
Aanvang: 10 uur, start wedstrijden 10.30 uur.
Wedstrijden duren 2x 10 minuten, waarna een pauze van 10 minuten volgt.
Aanmelden: [email protected]
Lees meer >>
Gepubliceerd op 9-5-2022
Heren 1 speelde een erg aardige partij tegen Capelle, maar gaf in de slotfase onnodig een 3-2 voorsprong weg (3-4 verlies) en moet nog steeds een paar puntjes sprokkelen. Dames 1 startte voortreffelijk tegen Zwaluwen, nam een 1-0 voorsprong, maar stapte uiteindelijk gedesillusioneerd met 1-6 van het veld.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 12-5-2022

Nieuwsafbeelding

Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland GMHC. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Met het super uitdagende, leuke programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?
Lees meer >>
Gepubliceerd op 5-5-2022

Nieuwsafbeelding

Het pad achter veld 1 en 2 heeft donderdag 5 mei een naam gekregen. Het Harold Weber Münkerpad. Door het pad achter de velden deze naam te geven wil de klusploeg de herinnering aan zijn rol voor de club voor altijd vastleggen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 21-3-2022

Nieuwsafbeelding

Mag jij binnenkort een spreekbeurt houden? En weet je nog niet wat je aan de klas wilt vertellen? Dan hebben wij de gouden tip: Hockey!
En daarom heeft de JJ-commissie de GMHC spreekbeurttas ontwikkeld!
Lees meer >>


Bijlage: 2022GMHCspreekbeurttas.pdf
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjassen
7-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links