Lockdown verlengd, publiek (nog steeds) niet toegestaan
12-1-2021  | 

Zoals verwacht wordt de lockdown verlengd na 18 januari, met in ieder geval drie weken (tot 9 februari). Het kabinet maakt zich grote zorgen over de Britse variant van het coronavirus zoals bekend werd gemaakt in de persconferentie.

De verlenging van de lockdown vraagt wederom veel van iedereen, maar alleen als we ons aan de (basis)regels houden en de regels die daarnaast voor sportverenigingen gelden, krijgen we stukje bij beetje meer vrijheid terug.

De laatste tijd horen we steeds vaker berichten over ouders/andere bezoekers die toch langs de lijn staan te kijken bij trainingen of een oefenwedstrijd, of die de club oplopen om hun kind daar op te vangen na de training.

Dit kan echt niet. Er is tot de overheid anders besluit GEEN publiek toegestaan op de club en niet langs de velden (voor de volledigheid: dit geldt ook voor veld 3). Ook niet als bezoekers onderling 1,5 meter afstand houden en een mondkapje dragen.

Alleen coaches/ trainers mogen de club op en vrijwilligers indien noodzakelijk.

We zijn helaas nog niet van corona af. We vragen aan iedereen om echt deze opgelegde maatregelen te respecteren zodat we de club (nog enigszins) open kunnen houden.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Het Bestuur 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
9-6    Ledenvergadering
Hele agenda
Handige links