Let op! Gewijzigd KNHB-beleid mbt scheidsrechters in de zaal voor Jeugd & Jongste Jeugd (A-E)
25-1-2022  | 

De KNHB heeft besloten dat met ingang van de zaalcompetitie van 2021-2022 de vereniging die verantwoordelijk is voor de zaalleiding ook de scheidsrechters moet leveren voor alle drie de wedstrijden in het blok. (NB! Voor de senioren is de situatie ongewijzigd: ieder team neemt 1 scheidsrechter mee)

Voordeel is dat de teams geen scheidsrechters mee hoeven te nemen naar wedstrijden buiten Gouda en slechts 1-2 keer in de zaal scheidsrechters hoeven te leveren, nadeel is dat de vereniging/teams voor drie opeenvolgendewedstrijden twee scheidsrechters moeten leveren (3 x 35 minuten). Voor de A-D Jeugd geldt dat de scheidsrechter een scheidsrechterskaart moet hebben, voor de Jongste Jeugd gaat het om twee spelleiders die het spel begeleiden rekening houdend met veiligheid en spelplezier.

 

In de LISA app is per wedstrijd bij de opmerkingen te zien welke club zaalleiding heeft.

Indien je als teammanager of coach op zoek bent naar een club scheidsrechter, de lijst met contact gegevens is te vinden als je inlogt via "mijn GMHC", kies CLUB en dan scheidsrechters (dus niet arbitrage, dat is de huidige indeling).

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je via [email protected] contact opnemen.terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links