Dames 1 op degradatieplaats
29-11-2021  | 

Na het met 0-1 verloren duel tegen Soest is Dames 1 op de gedeelde voorlaatste plaats terechtgekomen in de tweede klas. En dat is aan het eind van het seizoen een degradatieplaats.

Heren 1 kwam tot 1-1 bij het onderaan staande Krimpen, maar houdt nog drie ploegen onder zich.

 

Dames 1 gaat toch een beetje zorgelijk de winterstop in. Met negen punten staat GMHC op de met Hilversum gedeelde voorlaatste plaats in de tweede klasse A en zal in het voorjaar wat meer punten moeten pakken. Dat plaatsje omlaag heeft het team van Dirk Doopmede te danken aan Spandersbosch dat heel verrassend met 3-2 van koploper Reigers won.

Heren 1 heeft in de derde klas ook slechts negen punten, maar heeft vooralsnog drie ploegen met vijf punten onder zich. Tegen het op de laatste plaats staande Krimpen had een zege voor meer opluchting gezorgd, maar GMHC bleef op 1-1 steken. Aan de kop in deze klasse loopt Hoeksche Waard steeds verder uit.

Het vrolijke nieuws van afgelopen weekeind komt van Heren 2, dat na negen nederlagen voor de tweede achtereenvolgende keer tot winst kwam,4-3 tegen Spijkenisse en inmiddels twee teams onder zich heeft. Veteranen A stelde behoorlijk teleur doorniet verder te komen dan 1-1 bij de combinatie Bleiswijk/Waddinxveen. De ‘oude mannen’ staan nog wel bovenaan, maar Ommoord volgt nu op één puntje. Dames 2 zal het duel bij Leiden moeten inhalen. Het duel begon pas om 16.30 uur en moest A worden geschrapt als gevolg van de nieuwe coronaregels.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
19-1    LISA info avond - Technis
28-1    Klaverjassen
10-2    Bestuursvergadering
23-2    Coachavond JJ
25-2    Klaverjassen
9-3    Bestuursvergadering
25-3    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links