GMHC Boek
17-12-2021  | 

Onderstaande tekst ontvingen leden en oud-leden de afgelopen dagen over de verschijning van het boek over het ruim 40-jarig bestaan van GMHC. Nog niet iedereen heeft hierop gereageerd met een bestelling. Wellicht is het aan de aandacht van mensen ontsnapt in deze drukke tijden. Maar wij willen het graag nog eens onder ieders aandacht brengen. Daarom herhalen we nog maar eens de tekst van dat mailtje:


 

Prachtig boek over GMHC


Binnenkort verschijnt een prachtig boek over GMHC. Met aandacht voor de ruim 40-jarige historie van de club en veel aardige verhalen over verleden, heden en toekomst van GMHC. Een door omstandigheden wat verlaat jubileumboek.

Een boek om te hebben.

Dat kan. Want iedereen kan dit boek bestellen. Voor slechts € 7,50 kan iedereen in het bezit komen van dit met vele foto’s geïllustreerde boek. In kleurendruk.


Begin 2020 zijn ALLE TEAMS GEFOTOGRAFEERD. Dus wie toen lid was, staat in het boek. Mooi nieuws natuurlijk voor ouders van jeugdleden, want het betekent dat uw kind op een teamfoto te zien is. Reden genoeg om dit boek te bestellen.


Het gaat bij voorintekening. Dan kost het € 7,50 wie het later nog wil bestellen, betaalt € 10,- Teken snel in, want op=op! Het boek is in een beperkte oplage gedrukt.


Wie meer wil geven, is van harte uitgenodigd. Alle meeropbrengsten komen ten goede aan de club, die het toch wel moeilijk heeft door de coronaproblemen.


Direct betalen, klik HIER of betaal op rekening van GMHC NL83 ABNA 0560 3522 55 ten name van penningmeester GMHC, onder vermelding van Jubileumboek.

In maart is het boek op vier achtereenvolgende zaterdagen in het clubhuis af te halen.


We rekenen op jullie.

Namens het bestuur
Hans van Raalte
(Samensteller van het boek)


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjassen
7-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links