Trainerscursus door Robert Noall
16-1-2022  | 

Beste trainers van GMHC!


Ik heb de laatste paar maanden een cursus voorbereid voor jullie. Samen met het  bestuur willen we jullie het GMHC Trainer Diploma aanbieden. Deze cursus is voor iedereen die actief is op de club. De trainers van onze jeugdteams zijn zeer belangrijk op de club en als wij ons focussen op jullie, dan zal het niveau van de spelers die jullie trainen ook vanzelf extra omhoog gaan. 


Deze cursus is bedoeld voor trainers van elk niveau en wordt toegespitst op jouw niveau - dus de cursus is zowel geschikt voor beginnende, maar ook voor de meer ervaren trainers die zich graag verder willen ontwikkelen.


Het diploma heeft 8 onderdelen, bv. "(GMHC) Hockey Visie”, "spel-gericht trainen” en meer! De modules worden in ‘workshop format’ gegeven en zijn een combinatie van theorie en praktijk sessies. Het diploma is vergelijkbaar met een professionele cursus en is waardevol voor op je CV, omdat je kan aantonen dat je leiding kan geven aan een groep en een groep iets kan leren.


Als club investeren we graag in onze trainers. Daarom bieden we meer dan een cursus. Als jullie alle modules hebben afgerond en een kort eindexamen hebben gedaan, dan ontvangen jullie een extra vergoeding en een trainer/coachjas zodat je er professioneel bijloopt.


Heb je interesse of vragen, neem dan contact op met Robert Noall via mail ([email protected]), whatsapp message of telefonisch (+31 6 38 64 75 20).


Robert Noall


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjassen
7-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links