Heren 1 geeft voorsprong weg
9-5-2022  | 

Heren 1 speelde een erg aardige partij tegen Capelle, maar gaf in de slotfase onnodig een 3-2 voorsprong weg (3-4 verlies) en moet nog steeds een paar puntjes sprokkelen. Dames 1 startte voortreffelijk tegen Zwaluwen, nam een 1-0 voorsprong, maar stapte uiteindelijk gedesillusioneerd met 1-6 van het veld.

 

Olivier Abee dacht als matchwinner van het veld te stappen, nadat hij tien minuten voor tijd GMHC op 3-2 bracht na een fraaie assist van Hidde Frenk. Ver daarvoor had een andere A-junior, Milan Staring, ook voor blije gezichten gezorgd door Heren 1 aan een 2-0 voorsprong te helpen. Kort na rust werd het 2-2 en toen GMHC dacht de volle winst te pakken, ging het in de slotfase met wee frommeldoelpunten van Capelle alsnog mis.

Heren 1 moet zondag naar Hoeksche Waard, dat al bijna kampioen is, maar daarna moeten er in de resterende drie duels voor de zekerheid nog wat punten worden gepakt. Dat kan goed tegen Souburgh en Krimpen,de twee zwakke broertjes in deze derde klas.

Dames 1 begon erg goed tegen Zwaluwen, nam na acht minuten een voorsprong door Ninah Kraan en kreeg vijf minuten later een levensgrote kans op 2-0. Bij rust stond het echter al 1-3 en de Utrechtsedames prikten er in de tweede helft nog drie treffers bij (1-6). Het zal nog een heel probleem worden de voorlaatste plaats te ontlopen, hoewel het gerucht gaat, dat er slechts één team uit deze tweede klas gaat degraderen. Gezien het grote aantal speelsters van Dames 1 en Dames 2, dat dreigt te vertrekken, zal het niet meevallen om volgend seizoen een sterk vlaggenschip te formeren.

Dames 2 won moeizaam inde slotfase met 2-0 van Schoonhoven en gaat nog steeds fier aan de leiding. Komende zondag wordt er een bezoek gebracht aan de voornaamste concurrent, Leonidas. Dames 3 verloor ongelukkig met 2-3 van Ommoord en Dames 4 denderde over Alphen heen (11-0). Heren 2 kwam sterk terug tegen Tempo’34, van 1-4 naar 4-4, maar gaf de winst ook in de slotfase weg (4-5).


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links