De Jongste Jeugd commissie zoekt versterking!
5-9-2022  | 
Heb je altijd al je steentje bij willen dragen bij onze vereniging? Besef jij je ook dat inzet van vrijwilligers nodig is om een vereniging draaiende te houden? Maar is dit er nooit van gekomen? 

Dan is dit je kans! 

De Jongste Jeugd commissie is een team van vrijwilligers, allemaal ouders van spelende jeugd en jongste jeugd. De taken lopen uiteen van het plaatsen van kinderen in teams, inschatten van niveaus voor de competitie, verzorgen van de communicatie tussen GMHC en de team managers/coaches, aanspreekpunt voor de teams, organiseren van leuke activiteiten en heel belangrijk: werven van nieuwe leden! 
Wij hebben elke 6-8 weken een korte bijeenkomst waarin de lopende zaken worden besproken. Aan het eind van het jaar ligt de nadruk in het zo goed mogelijk de teams voor het komende seizoen samen te stellen waarin veiligheid, leren en plezier het meest belangrijk is. 
Verder gedurende het jaar ben je aanspreekpunt voor jouw lijn; en de nieuwe hockeyers van de Jongste Jeugd. 

We zoeken een lijn coördinator voor de Meisjes-O9 (6-tallen) en eerste jaars F-meisjes! Aan het eind van het seizoen komen er nog 2 vacatures bij. Er is echt versterking nodig. Op dit moment heeft de M09-lijn geen lijncoördinator; dit is natuurlijk niet zoals we dit willen. Een club kan niet zonder vrijwilligers! Wij horen graag wie er geïnteresseerd is. Voor vragen/aanmelden kunnen jullie mij (Suzan) mailen of bellen, 0624573942 of [email protected] 

Met vriendelijke groet, 
De Jongste Jeugd Commissie 

Jannemarije Spruitenburg MO10-vacature per 1 juli 23
Vacature MO9 
Suzan Bloemers M08-vacature per 1 juli 23
Vacature MO7 
Tim Hortensius JO10-09-O8-O7 
Danielle Frenk Wedstrijdsecretaris JJ

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-11    Bestuursvergadering
9-12    hockeyfeest
12-12    Algemene Leden Vergaderin
17-12    Kerstdiner voor alle O8 t
23-12    Klaverjassen
27-1    Klaverjassen
24-2    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links