Nuttige overwinning voor Heren 1
21-11-2022  | 

Een hard werkend Heren 1 boekte zondag een nuttige 3-2 overwinning op Dopie. Daarmee is een flink gat geslagen met de onderste tweeploegen, die wel gelijk speelden. Dames 1 houdt moeite met scoren en daardoor had Pollux aan één treffervoldoende om de winst mee te nemen naar Vlaardingen. De dames hebben in de tweede klas nu één puntje minder dan de mannen in de derde klasse.

 

Heren 1 speelde een goede partij tegen het hoog genoteerde Dopie. Door deze nederlaag zijn de Delftse studenten de aansluiting een beetje kwijt met de top. Komende zondag reizen de mannen van coach Marc Becht af naar Spijkenisse. Aan de mooie opmars van deze ploeg kwam afgeslopen weekeinde een eind door een nederlaag tegen koploper Rapid.

Dames1 kon geen vuist maken tegen subtopper Pollux en liep daardoor tegen een 0-1 nederlaag op. In de laatste wedstrijd voor de winterstop gaat Dames1 op bezoek bij De IJssel, dat maar één puntje meer heeft verzameld dan GMHC (12 tegen 11).

 

Er werden bij de senioren als gevolg van bevroren velden drie duels afgelast. Heren 2 speelde welen liep wat ongelukkig tegen de tiende nederlaag op. Bij de dames wilhetmetO25-1ook maar niet lukken. Dit keer werd het 0-2 tegen de Leidse Studenten. Gelukkig komt er voor dit team in de winterstop een herindeling.

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
26-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links