Zaalhockey - Let op de tijd!
7-2-2022  | 

In de zaalhockey is tijdregistratie heel belangrijk, elke wedstrijd begint en eindigt op de aangegeven tijd in het schema (35 minuten per wedstrijd). Begint een wedstrijd te laat, dan betekent het niet dat die tijd aan de achterkant kan worden bijgeteld. Het volgende team moet ook de gelegenheid hebben de 5 minuten inspeeltijd te hebben. Zorg dat de zaalwacht de klok bewaakt en zorgt dat er tijdig wordt gestart en geƫindigd. Let op: de kantwissel van de scheidsrechters vindt plaats rondom de 17,5 minuut, het handigste bij een achterbal, dit wordt aangegeven door de zaalleiding. Hiervoor wordt de tijd ook NIET stilgezet!

Training & Competitie in Dick van Dijkhal

Sleutel- Als er wordt getraind of wedstrijden worden gespeeld in de Dick van Dijkhal: de sleutel ligt bij het zwembad en kan daar worden afgehaald en weer teruggebracht, het zwembad opent en sluit ruim voor onze start/eindtijden. Het team dat opent geeft de sleutel door aan het volgende team en het laatste team levert de sleutel weer in.

 

Opruimen - De Dick van Dijkhal heeft geen beheerder, we moeten dus zelf er voor zorgen dat de hal netjes weer wordt opgeleverd aan het einde van iedere training en/of competitie-dag. Dat betekent dat aan het einde van ieder zaalblok de zaalleiding de kleedkamers inspecteert en dat het laatste team dat als laatste zaalleiding heeft gezamenlijk opruimt incl de doelen en de balken op de kar terug in de materiaalruimte zet en bovendien zorgt dat kleedkamers leeg zijn. Bezoekers mogen geen stoelen en barkrukken meenemen de zaal in, aan de zaalleiding om daar op toe te zien.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
31-3    Klaverjassen
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
19-4    Kikker in je Bil toernooi
19-4    Blijf je ook eten? in opm
27-4    Koningsdag
28-4    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links