Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

23-10-2021
Nieuwe scheidsrechters
 

GMHC heeft er 22 nieuwe scheidsrechters bij. Dat komt goed uit, want door de corona-periode is er een flinke achterstand ontstaan  Van Meisjes B1 zijn alle 15 cursisten geslaagd op deze eerste online cursus, van MA2 twee kandidaten, van MA3 vier en van JA1 één. Twee cursisten werden afgewezen.

De geslaagden van deze eerste cursus van dit seizoen zijn:

Meisjes A2

Nadine van der Horst en Jada Pannekeet

Meisjes A3

Rosemarijn Boersen, Olivia van Gastel, Sam Heisterborg en Aafje Timmerarends

Meisjes B1 (14)

Phileine van der Aa, Maaske Anker, Noor Bangert, Charlotte van Duffelen, Lyn Eijkelhof,Josephine Junte, Myrthe vd Kraan, Sietske Marinusse , Molly Neefje, Lynn van Niekerk, Janine Ruijgrok, Demi Schulenklopper, Julia Vis, Milou de Vries en Julia Wawrzyniak

Jongens A1

Boaz Tanghe

 

 

 

 

18-10-2021
Het is weer tijd voor de BEFIT EN GOALIE-formulieren
 

In seizoen 2020-2021 zijn we als club gestart met de speler-volgsystemen "BEFIT (spelers)/GOALIE(keepers)”. De teamindeling voor het seizoen hierna komt mede tot stand door de informatie op deze formulieren, zodat we de ontwikkelingen van alle jeugdspelers gedurende het hele seizoen kunnen volgen.

De BEFIT EN GOALIE -formulieren worden alleen voor de jeugdteams (ABCD) gebruikt. We vragen trainers en coaches van deze teams om drie keer per seizoen het formulier voor elke speler van hun team(s) in te vullen. 

Op korte termijn ontvangen de coaches/ trainers van deze teams via de Elftalcommissie de formulieren voor de eerste keer dit seizoen met extra uitleg over het proces en waar zij terecht kunnen met vragen. De formulieren moeten uiterlijk vrijdag 5 november weer zijn ingeleverd.

 


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-10    Klaverjassen
1-11    informatieavond zaalhocke
11-11    Bestuursvergadering
26-11    Klaverjassen
8-12    Algemene Leden Vergaderin
17-12    Klaverjassen
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links