Nieuwsoverzicht
BESTUUR

18-7-2022
ALV: Contributie en barprijzen met 10 procent omhoog
 

 

In juni is de Algemene Leden Vergadering van GMHC akkoord gegaan met een verhoging van de contributie en de barprijzen met 10 procent.

Deze verhoging is nodig vanwege de in de coronajaren verzwakte liquiditeitspositie van de club, zo bleek uit het overzicht van de nieuwe penningmeester Pak Hung Liu. Dat is het enige nieuwe gezicht in het bestuur. De ALV nam na 5 jaar afscheid van voorzitter Erik van Tussenbroek en stemde in met de herbenoeming van Pitrik van der Lubbe (voorzitter) en Jerry van de Leur (hockeyzaken). De wens werd uitgesproken voor de komst van een tweede bestuurslid hockeyzaken en een vrijwilligerscoƶrdinator.

Jerry van de Leur dankte de trainers voor hun inzet en zette speciaal de vrijwilligers Daniƫlle, Chris, Dirk, Gijsbert en Peter in het zonnetje. Voorzitter Pitrik kondigde aan dat het bestuur een ronde clubonderscheidingen voorbereidt. In de volgende ALV wordt daarvoor een voordracht gedaan.

Financieel heeft de club het dus lastig. De contributie is in vergelijking met andere clubs in de regio aan de hoge kant, maar dat komt voor een belangrijk deel dat die andere clubs subsidie ontvangen van hun gemeente en GMHC niet.

Op het gebied van de communicatie valt wel wat te verbeteren, zo meldde bestuurslid Inger Hund. Zij kondigde het opzetten van een communicatiekalender aan en het streven is dat mensen meer persoonlijk worden benaderd dan via mailtjes en sociale media.

Klik hier voor het volledige verslag van de ALV.


 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links