Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

5-5-2022
Onthulling naambord
 

Het pad achter veld 1 en 2 heeft donderdag 5 mei een naam gekregen. Het Harold Weber Münkerpad. Door het pad achter de velden deze naam te geven wil de klusploeg de herinnering aan zijn rol voor de club voor altijd vastleggen.

Harold, in die tijd werkzaam bij de gemeente Gouda, kwam in 1986 bij de club in beeld omdat hij de enige was die de toenmalige grashockeyvelden op de juiste wijze kon maaien tot tevredenheid van de spelers. Hij kon het goed vinden met Jos Louwers en enkele andere clubmensen. Hij gebruikte zelfs ADV dagen om op de vrijdag Jos te helpen als er de nodige zaken klaargezet moesten worden. Zoals bijvoorbeeld voor toernooien Na zijn pensionering in 1998 was Harold dagelijks te vinden op de velden en bij het clubhuis voor onderhoudswerkzaamheden. Ergens in de jaren 2009/2010 kreeg Harold hulp van anderen en zo ontstond de klusploeg. Na zijn overlijden in april 2019 werd er binnen deze groep nog vaak gesproken over Harold en de betekenis die hij voor club en stichting Kunstgras had. Daarbij werd het idee geopperd om hem net zoals Jos Louwers met een naambord te eren. Nu drie jaar later is het idee uitgevoerd. Bert van de Ham, oudste lid van de klusploeg, had de eer het bord te onthullen in bijzijn van de klusploeg en enkele genodigden, waaronder (oud) bestuursleden SKG en GMHC.








 

21-3-2022
Nieuw: De GMHC hockey spreekbeurttas!
 

Mag jij binnenkort een spreekbeurt houden? En weet je nog niet wat je aan de klas wilt vertellen? Dan hebben wij de gouden tip: Hockey!

En daarom heeft de JJ-commissie de GMHC spreekbeurttas ontwikkeld!

Want, wat is er nou leuker dan over je hobby praten. Misschien weet jij er al veel van, maar wellicht is wat extra informatie wel zo fijn. En wat ‘’cool’’ dat je allemaal stoere spullen die met hockey te maken hebben kunt laten zien. Om je te hel­pen kun je bij G.M.H.C. de "Hockey Spreekbeurttas” lenen voor een super spreekbeurt.

De tas kun je aanvragen door een bericht te sturen aan Tim Hortensius: [email protected]

Wil je weten wat er precies in zit? Check dan de flyer even.

 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjassen
7-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links