Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

20-10-2021
Tussenstand actie: Spaar je mee voor GMHC?
 
Dank aan iedereen die al bij de PLUS in Gouda heeft gewinkeld en zijn/haar sponsorpunten al aan GMHC heeft gedoneerd. Op dit moment staat er 259 euro gealloceerd voor GMHC, maar daar moeten we met zijn allen toch meer van kunnen maken?

We kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken na afgelopen seizoen! Supermarkten PLUS van Ee en PLUS-Koornneef in Gouda organiseren t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond.

Hoe het werkt

  • Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 sponsorpunt. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. 
  • Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Sparen kan ook via de PLUS-app.
  • Meer informatie over de spaaractie op plus.nl/club.
Doe je ook (nog even) mee? Veel dank!
 

20-10-2021
Sleutel gevonden bij OMHC
 
Bijgaande sleutel werd bij de voorzitter van OMHC aangeboden. AIs jij deze sleutel mist, neem dan contact op met BartJan Beerens via  [email protected]
 

30-9-2021
GMHC is een club van NIX
 

Hockey is het leukst als iedereen zich sportief gedraagt. Op het veld is dat heel gewoon, maar in het algemeen kunnen jongeren onder de 18 op sportverenigingen nog te vaak (indirect) aan alcohol komen. 

Daarom nemen we ons sportieve gedrag van het veld mee het clubhuis in en vragen jullie hulp om onderstaande regels uit te dragen en te handhaven, en waar nodig met zoon/dochter te bespreken.

  • Op GMHC drinken en schenken we geen alcohol onder de 18. Wel zo sportief. #NIX18

  • Er wordt geen alcohol verkocht aan leden/bezoekers beneden de 18 jaar.

  • Het kopen van alcohol door meerderjarigen die het doorgeven aan minderjarigen op de club is bij wet strafbaar.

  • Aan beschonken personen wordt geen alcohol (meer) verstrekt.

  • Op GMHC is roken onder de 18 niet toegestaan. Boven de 18 is roken buiten het rookhok op het gehele terrein van GMHC verboden. Het rookverbod is ook geldig vlak buiten het hek in de buurt van de ingang.

Indien er bij controles overtredingen worden geconstateerd kan dit grote gevolgen hebben voor GMHC naast dat er persoonlijke boetes kunnen worden opgelegd door handhaving. We rekenen op jullie medewerking. Samen maken we de club.

Vriendelijke groet,

Het Bestuur van GMHC


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-10    Klaverjassen
1-11    informatieavond zaalhocke
11-11    Bestuursvergadering
26-11    Klaverjassen
8-12    Algemene Leden Vergaderin
17-12    Klaverjassen
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links