Over GMHC 
Van harte welkom bij de Goudse Mixed Hockey Club

De Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) is opgericht in 1938 en heropgericht op 17 september 1979 nadat de club rond het einde van tweede wereldoorlog was ophouden te bestaan. GMHC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). 

GMHC is met ruim 700 spelende leden en een sterke vertegenwoordiging jongste jeugd de grootste hockeyvereniging in de regio Midden Holland en één van de drie grootste sportverenigingen in Gouda. Onze ruim 50 hockeyteams nemen deel aan door de KNHB georganiseerde competities.

De seniorenteams (7) spelen op zondag. Het 1e damesteam speelt in de 2e klasse en het 1e herenteam speelt in de 3e klasse. Een aantal van onze selectieteams bij de junioren speelt mee in de Top- en Sub-top of 1ste klasse op zaterdag.

Onze vereniging heeft de ambitie om met Heren 1 en Dames 1 eerste klasse niveau te spelen. Tegelijkertijd wil onze vereniging dat ook in de breedtesport alle teams zich technisch en tactisch zo goed mogelijk ontwikkelen en dat we hierdoor overall hogere klasseringen behalen.

Naast hockey in competitieverband is er bij GMHC de mogelijkheid om deel te nemen aan trimhockey, voor de allerjongsten die nog geen hockey mogen spelen bieden wij Funkey aan en hoewel het G-team op dit moment niet meedoet met de competitie wordt er wel fanatiek getraind op woensdag.

Voor het spelen van wedstrijden en voor de training beschikt de vereniging in het Groenhovenpark over twee semi-watervelden met wedstrijdverlichting, een semi-waterveld met trainingsverlichting en een half semi-wateroefenveld dat tevens gebruikt wordt voor wedstrijden van de jongste jeugdteams.

Vrijwilligers zijn belangrijk en dat iedereen actief bijdraagt om te zorgen dat de vereniging goed functioneert vinden wij vanzelfsprekend! Samen zorgen wij voor gezelligheid en een goede sfeer met als ultiem doel ‘Een leven lang hockeyen’ en ‘Positieve Maatschappelijke Impact’.

GMHC wil ook een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport. Een vertrouwenscommissie hoort daarbij. Wil je daar meer over weten klik dan hier voor meer informatie.

Voor nieuwe leden is er een introductieboekje met alle informatie over het reilen en zeilen op onze hockeyclub. Voor wie nu al nieuwsgierig is, klik hier om het boekje in pdf  te downloaden.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
26-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links