Bardiensten 
Leden en ouders van leden vervullen bardiensten
Van leden en ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij bardiensten vervullen. De spelregels voor deze diensten staan in het barreglement GMHC.

Plan jezelf in!!
Dan ben je altijd op de voor jou meest gunstigste tijdstip achter de bar!!

Hoe je je zelf kan inplannen voor bardiensten.
Leden kunnen zich zelf opgeven voor een bardienst op een tijdstip waarop hen dat schikt. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het Bar Administratie Systeem (BAS) via de inlog 'Mijn GMHC' bovenin de website. De tijden van de bardiensten (door de week en in het weekend) staan in het barschema op te roepen via Handige links of door hier te klikken.

Je wordt ingepland als je jezelf niet inplant !
Leden die zichzelf niet inplannen worden ingedeeld voor een bardienst. Deze indeling wordt bevestigd via een email; indien het ingedeelde tijdstip niet past wordt de leden verzocht zelf de bardienst te ruilen. Kijk daarbij op het barschema en zoek een lid dat is ingedeeld op een voor jou gunstiger tijdstip. Neem zelf contact op met dit lid en geef daarna de ruil door aan [email protected]. Pas na het doorgeven van de ruil, wordt de bardienst als geruild beschouwd. Voor de contactgegevens van degene met wie je wilt ruilen, kun je zoeken via 'Mijn GMHC' door in het zoekvak de achternaam in te vullen.

Afkopen bardienst = €50,-
Afkopen van de bardienst is mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor de ingedeelde dienst. Afkopen kost €50,- per keer. Het bedrag moet overgemaakt worden naar NL60 RABO 0322.4811.98 t.n.v. GMHC onder vermelding van afkoop bardienst en de datum van de dienst.

Boete bij niet opdagen = €75,-
Als je niet komt opdagen wordt er een boete in rekening gebracht. De boete voor het niet opdagen op een ingedeeld tijdstip bedraagt €75,- per keer. Daarnaast wordt je opnieuw ingedeeld voor het vervullen van een bardienst.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
26-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links