Materiaalbeheer 
Trainingsmaterialen en Keeperstas
Bij de start van het seizoen heeft elk team trainingsmaterialen nodig en een keeperstas. De materiaalcommissie is belast met de aankoop en uitgifte van deze materialen. Voor de verstrekte materialen wordt een borg gevraagd.

Borg
Voor trainingsmaterialen, uitloopmaskers en schoonmaakkosten moet de borg voorafgaand aan de uitleverdata worden overgemaakt.
Elk team maakt de borg over op rekeningnummer NL97RABO0322485673 t.n.v. GMHC met omschrijving ‘team naam’ & ‘wat er benodigd is’. De betaling kan in één bedrag worden overgemaakt, mits precies vermeld wordt wat er besteld is en voor welk team!

Verantwoordelijkheid voor de (trainings)materialen en keepersuitrusting.

Nadrukkelijk willen we u er op wijzen dat niet de trainers maar alle teamleden van een team verantwoordelijk zijn voor wat betreft de volledigheid, compleetheid en samenstelling van de materialen die men (onder borg) te leen krijgt. We gaan ervan uit dat alles wat te leen wordt aangeboden fatsoenlijk behandeld en beheerd wordt.
Alleen bij volledig, in fatsoenlijke staat en schoon inleveren van alle (keepers)materialen, wordt de borg volledig teruggestort.
TIP: Organiseer binnen uw team dat er na iedere training of wedstrijd mensen zijn die controleren of alle materialen nog volledig en in goede staat zijn. U zult uw team en de vrijwilligers van de Materialencommissie er een groot plezier mee doen!

Het gaat om de volgende materialen:
 • Tas met trainingsmateriaal.
  De trainingstas is gevuld met 40 ballen, 7 hesjes en 20 pionnen. Borg: €55,- (incl. €5,- ‘was’ borg voor het schoon inleveren van de hesjes aan het einde van het seizoen).
 • Uitloopmaskers.
  Je kunt aangeven hoeveel maskers je wenst. Borg: per uitloopmasker €40,-. Er zullen geen vervangende maskers worden geaccepteerd bij het verlies van het huidige masker. Er worden alleen nog GMHC maskers gebruikt.
 • Bidon bak.
  Borg: per bak €20,-.
 • Keeperstas.
  Borg: geen borg voor vaste keepers. Voor teams zonder vaste keeper €15,- ‘was’ borg voor het schoon inleveren van de spullen aan het einde van het seizoen.
 • Kluisslotje.
  Indien er een kluis wordt toegewezen (dat wordt per mail bevestigd) wordt er gebruik gemaakt van een cijferslot wat door de club wordt verstrekt. Eigen sloten zijn niet toegestaan. Bij verlies of onbruikbaar worden van het cijferslot zal de kostprijs achteraf in rekening worden gebracht.

Voor vragen mail naar [email protected]


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-10    Klaverjassen
1-11    informatieavond zaalhocke
11-11    Bestuursvergadering
26-11    Klaverjassen
8-12    Algemene Leden Vergaderin
17-12    Klaverjassen
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links